ثبت شرکت اولین گام در حرکت به سوی فعالیتهای اقتصادی به صورت قانونی است. شما با ثبت شرکت در واقع به شرکت خود موجودیتی حقوقی داده و وارد عرصه کسب و کار میشوید. اما هزینه ثبت شرکت چقدر است؟ آیا تبلیغات مرتبط با ثبت شرکت رایگان درست است یا خیر. برای پاسخ به این سوال مقاله ثبت شرکت رایگان! از دروغ تا واقعیت را نوشتیم.
در این مطلب تلاش میکنیم گام به گام تمامی مراحل ثبت شرکت را توضیح داده و نگاه جامعی به موضوع ثبت شرکت رایگان خواهیم داشت. در نهایت خواهیم گفت که اصولا ثبت شرکت رایگان امکانپذیر هست یا خیر. برای دریافت پاسخ این سوال و سوالات مشابه تا پایان این نوشته همراه ما باشید.
آیا اصولا ثبت شرکت باید انجام شود؟ پاسخ قطعا بله است. شما با ثبت شرکت از مزایای بسیار زیادی بهرهمند خواهید شد که در ذیل تعدادی از آنها گفته خواهد شد .
مهمترین مزایای ثبت شرکت
شما پس از ثبت میتوانید با شرکتهای بزرگ دولتی قرارداد ببندید و از مبالغ بالای سودهای آن استفاده کنید. همچنین وامهای بانکی با بهره های مناسب به شما تعلق میگیردکه برای گسترش کسب و کار بسیار مفید است. از دیگر مزایای آن این است که اجازه شرکت در مزایدهها و مناقصات به شما داده میشود.
شما با ثبت شرکت از حمایت قانونی نیز برخوردار شده و در صورت وجود هر مشکلی با شکایت کردن میتوانید حق خود را بگیرید. در نهایت اجازه پیدا میکنید که نمایندگی از برندهای مختلف دریافت کنید.
موارد گفته شده مهمترین مزایای ثبت شرکت بودند. پس عملا برای گسترش فعالیت اقتصادی خود باید حتما ثبت شرکت را انجام دهید. اما هزینه ثبت شرکت چقدر است؟ آیا ثبت شرکت رایگان شدنی است؟
آیا ثبت شرکت رایگان واقعا امکان پذیر است؟
در واقع منظور از ثبت شرکت رایگان ثبت شرکتی است که بدون هیچ هزینه مشاورهای به شرکتهای خصوصی مختلف انجام میگیرد . ولی نکته این جاست که شما در نهایت حتما باید مبالغی را به ادارات دولتی برای طی مراحل ثبت شرکت پرداخت نمایید . پس عملا ثبت شرکت رایگان به طور کامل امکانپذیر نیست. ولی شما میتوانید با رعایت نکاتی هزینه ثبت را کاهش دهید. در واقع اگر شما به دقت تمام مراحل را بدانید و آنها را خودتان انجام دهید میتوانید با هزینه کمی شرکت را به ثبت برسانید. حال آن مراحل کدامند و چه مراحلی دارند؟ در ادامه خواهیم گفت.
نکات مهم ثبت شرکت
پیش از ثبت شرکت نکاتی هست که شما باید از قبل در مورد آن اطلاعات کافی داشته باشید. با دانستن این موارد در وقت و هزینه صرفه جویی میکنید . آن نکات به شرح ذیل هستند:
۱ – انتخاب نوع شرکت: شما باید دقیقا بدانید چه نوع شرکتی میخواهید ثبت کنید. شرکتها در ایران به دسته های مختلف تقسیم می شوند که به شرح زیر است:
– سهامی خاص: نوعی از شرکتهای تجاری است که حداقل تعداد اعضا در آن سه نفر است. که اعضای هیئت مدیره هر دو سال و بازرسین هر سال باید تمدید شوند حداقل سرمایه صد هزارتومان است و دارا بودن دو بازرس در آن الزامی است و سرمایه شرکا بصورت سهم تعریف می شود سهامی خاص یکی از متداولترین انواع ثبت شرکت در ایران است. ۳۵ درصد سرمایه باید در هنگام ثبت شرکت تادیه شود یعنی نزد بانک در حساب شرکت می ماند و پس از گذراندن مراحل ثبت شرکت قابل برداشت می باشد در واقع 65 درصد آن را تعهد کرده ایم
– مسئولیت محدود: حداقل دو شریک دارد و مدت زمان فعالیت هیات مدیره در آن نامحدود است.حداقل سرمایه در اینگونه شرکتها صدهزار تومان است ثبت شرکت مسئولیت محدود متداول بوده و دردسر زیادی ندارد.اینگونه شرکتها بازرس نداردند ولی می توان برای آن بازرس انتخاب کردو سرمایه افراد سهم الشرکه نامیده می شود و بصورت نقدی است.
– سهامی عام : حداقل سرمایه پانصد هزار تومان و حداقل شرکا پنج نفر است. معمولا تعداد اعضا در این مدل شرکت زیاد است .معمولا اینگونه شرکتها دولتی هستند و دارای اوراق قرضه و مشارک برای عموم مردم هستندو سرمایه افراد بصورت سهم تعریف می شود
– تضامنی : بین دو نفر و بالاتر تشکیل میشود و هر شخص به تنهایی مسئول پرداخت قروض شرکت است.در اینگونه شرکتها تعهد برای همه اعضا زیاداست مانند صرافیها
– مختلط سهامی و غیر سهامی : در شرکت سهامی یک عده شرکای سهامی و دیگران شریک ضامن هستند. در غیر سهامی یک عده شریک ضامن و دیگران شریک با مسئولیت محدود هستند.
شرکتهای بالا متداولترین انواع شرکت هستند و از بین آنها دو شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود خواهان بیشتری دارند.
۲ – انتخاب شریک و میزان سهام : حتما تاکید داریم که این مورد به دقت انجام شود. سهام و آورده هر کس پیش از شروع به کار شرکت مشخص شده و مکتوب نوشته شود تا از مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید.
۳– انتخاب موضوع فعالیت شرکت: این مورد هم از مواردی است که باید پیش از شروع به کار با شرکا در مورد آن به طور کامل توافق کنید . انتخاب زمینه فعالیت شرکت در آینده در بسیاری از موارد تعیین کننده خواهد بود.
۴ – تعیین میزان آورده هر شریک: این مورد هم مانند مورد دوم باید به صورت مکتوب و توافقی بین افراد نوشته شده و اجرا شود. میزان سرمایه اولیه شرکت در زمان گسترش شرکت بسیار مهم خواهد بود.
و ……
موارد بالا از مهمترین موارد پیش از شروع به کار برای ثبت شرکت هستند. در واقع شما با دانستن موارد بالا عملا احتیاج به پرداخت هزینه مشاوره نخواهید داشت.
مدارک لازم برای ثبت شرکت :
برای ثبت هر نوع شرکتی مدارک خاصی لازم است ولی به طور کلی در همه آنها موارد زیر مشترک است.
۱ – کلیه مدارک هویتی مرتبط با شرکا
۲ – شرکتنامه و اساسنامه و تقاضانامه
۳ – ارائه کد ثنا
۴ – آدرس و کدپستی محل فعلی شرکت
۵ – مشخص کردن افراد دارای حق امضا
۶ – مشخص کردن سهام هر یک از شرکا
۷ – مدارک مرتبط با سمت اشخاص
۸ – ارائه نامهای انتخابی
۹ – در صورتی که مجوز خاصی لازم است ارائه شود
۱۰ – صورتجلسه مجامع شرکت
موارد بالا مهمترین اسناد لازم برای ثبت هر شرکتی است. در مورد بعضی از شمارههای بالا در ادامه توضیحات بیشتری گفته خواهد شد.
مراحل ثبت شرکت :
عموما مراحل ثبت شرکت یکسان هستند که در ادامه توضیح داده میشود.
۱– تکمیل مدارک : در این قسمت شما باید برحسب نیاز شرکت خود مدارک هویتی و سایر مدارک لازم را تهیه کنید. باید با دقت و وسواس اینکار انجام شود تا بعدا برای نبود مدارک ثبت شرکت با تاخیر صورت نگیرد .
۲ – انتخاب نام شرکت : این مورد بسیار مهم است . نام شرکت باید از مجموعه قوانین پیروی کرده و قابل ثبت باشد . حتی المقدور سعی کنید از انتخاب نام مشابه با بقیه شرکتها اجتناب کنید تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود. نام باید حتما سه سیلاب و فارسی باشند.
۳ – تنظیم مدارک شرکت : این قسمت بسیار مهم است . اساسنامه و تقاضانامه باید به درستی تدوین و تهیه شوند . کوچکترین اشتباهی در این زمینه میتواند بعدا مشکلات بسیار زیادی برای شما به وجود بیاورد. اساسنامه شاکله تمامی فعالیتهای شرکت بوده و بسیار مهم میباشد . به قدری اهمیت دارد که در دادگاه قابل استناد است . پس حتما در تنظیم آن دقت فرمایید.
۴ – فرستادن مدارک : تمامی مدارک باید توسط اعضا مشاهده شود و افراد دارای حق امضا آن را امضا کنند . در نهایت تمامی آنها باید به اداره ثبت شرکتها فرستاده شود . در این مرحله کد ثنا ( همان گواهی عدم سوپیشینه است که توسط قوه قضاییه و به صورت آنلاین صادر میشود) هم باید جز مدارک باشد.
۵ – تایید اداره ثبت و آگهی در روزنامه : پس از تایید نهایی اداره ثبت شرکتها آگهی ثبت شرکت شما در روزنامه کثیر الانتشار منتشر میشود و شما میتوانید شروع به فعالیت کنید.
نتیجه گیری :
در مقاله بالا کلیه موارد مرتبط با ثبت شرکت رایگان بررسی شد . عملا ثبت شرکت رایگان وجود ندارد و شما هزینه هایی مثل آگهی روزنامه ، هزینه ارسال مدارک و … را باید پرداخت کنید . ولی با مطالعه این مقاله شما میتوانید در بقیه هزینهها صرفه جویی کرده و مبلغ پرداختی را پایین آورده و عملا ثبت شرکت رایگان ( با هزینه بسیار کم ) انجام دهید . نکته بسیار مهمی که در این میان وجود دارد این است که ثبت شرکت رایگان نباید باعث شود از مسائل مهم غفلت کنید. تنظیم اساسنامه ، شرکتنامه و …. احتیاج به دقت و تجربه زیادی دارد.
همچنین شما بعد از شروع به فعالیت باید حتما دفاتر پلمپ مالیاتی دریافت کرده و آنها را با دقت پر نمایید . در صورت هرگونه مشکلی در زمینه مالیات و اشتباه در پر کردن این دفاتر باید جریمه سنگینی پرداخت کنید . شرکت ثبت دانا با سالها تجربه و با بهترین خدمات و مناسبترین قیمت در کنار شماست . کافیست با ما تماس بگیرید تا از مشاورههای رایگان ما بهرهمند شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!