در سال های اخیر انواع ساخت و ساز و مشارکت در ساخت سازه های مختلف تا حد زیادی افزایش داشته است از این رو اغلب پیمانکاران و مهندسین عمران و ساختمان برای عقد قرارداد های بزرگ و شرکت در پروژه ها و همچنین مناقصه های عمرانی و ساختمانی به ثبت شرکت نیاز دارند. این دسته از افراد حتی بدون ثبت شرکت نیز می توانند به ساخت و ساز بپردازند امـــا با ثبت شرکت ساختمانی می توانید فعالیت های خود را گسترش دهید.
با فراهم شدن بستر های مناسبی برای ساخت و ساز و پروژه های ساختمانی بزرگ، مجتمع های تجاری، مال ها، پاساژ ها یا انواع مسکن های ملی، شهرک ها، مسکن مهر و مواردی از این قبیل نیاز به ثبت شرکت پیش از هر زمانی احساس می شود، بنابراین در این مقاله قصد داریم نحوه ثبت شرکت ساختمانی را همراه با تمام جزئیات و صفر تا صد ثبت شرکت شرح دهیم.
در صورتی که قصد ثبت شرکت دارید علاوه بر استفاده از اطلاعات این مقاله می توانید ثبت شرکت در تهران را به مجموعه ثبت دانا واگذار کنید.
شرکت ساختمانی چیست؟
همه ما می دانیم انواع ساختمان ها با استفاده از مصالحی از جمله بتن، آجر، چوب و غیره ساخته می شوند از این رو شرکت های ساختمانی به عنوان شرکت های حقیقی یا حقوقی هستند که تمامی فعالیت های ساخت و اجرای یک پروژه ساختمانی را بر عهده دارند و این شرکت ها با همین هدف ثبت شده اند و با توجه به نوع شرکت فعالیت های متنوعی را ارائه می دهند.
تاسیس شرکت ساختمانی و ابنیه
قبل از هر چیز لازم است توضیح مختصری در رابطه با معنای لغوی تاسیس شرکت ساختمانی و ابنیه همراه با وظایف آن شرح دهیم، ابنیه از گذشته تا کنون به معنای خانه و کاشانه است که یکی از نیازهای اولیه برای زندگی بشر به حساب می آید و با توجه به افزایش جمعیت و کمبود فضا به اندازه هر یک نفر، بخصوص در کلانشهرها به مرور خانه های ویلایی با حیاط های بزرگ جای خود را به آپارتمان هایی با متراژ کوچک داده اند.
بنابراین بالارفتن میزان درخواست برای ساخت و ساز نیاز به افراد متخصص در زمینه معماری، عمران و ساخت و ساز بیشتر از هر زمانی احساس می شود که با کنار هم قرار گرفتن این افراد می توان یک شرکت حقوقی و متشکل از افراد متخصص تاسیس کرد.
چرا شرکت عمرانی و ساختمانی در ایران مورد توجه است؟
رشته های عمران و ساختمان از جمله رشته های پرطرفدار در ایران است که افراد زیادی سالانه از طریق دانشگاه ها در سراسر کشور فارغ التحصیل می شوند و از طرفی به دنبال فراهم کردن کسب و کار متناسب با رشته تخصصی خود هستند؛ از این رو با ثبت انواع شرکت ساختمانی می توانند مشغول به کار شوند و از طریق آن کسب درآمد کنند.
فعالیت های ساختمانی و عمرانی از جمله فعالیت هایی هستند که مورد حمایت دولت قرار می گیرد، زیرا هر چه میزان ساخت ساختمان ها و سازه های عمرانی در کشور افزایش یابد در نهایت سبب تقویت اقتصاد و قدرت کشور می شود؛ بنابراین حمایت دولت نیز می تواند به عنوان یکی از دلایل مهم توجه افراد به این نوع شرکت ها باشد.
در نظر داشته باشید زمانی که بخش های دولتی مناقصه هایی برای ساخت پروژه های ساختمانی و عمرانی برگزار می کنند در صورت داشتن شرکت رسمی و ثبت شده می توان در این مناقصه ها شرکت کرده و در صورت برنده شدن احتمال کسب سود بالایی خواهید داشت و خوشبختانه این مناقصه ها در ایران سالانه دفعات زیادی برگزار می شود.
انواع شرکت ساختمانی و فعالیت های آن
ثبت شرکت به صورت تخصصی و در حوزه فعالیت های جزئی و دقیق تر در نهایت باعث انجام کارها و فعالیت های شرکت به صورت دقیق خواهد شد، به عنوان مثال شرکت های ساختمانی و پیمانکاری توانند موضوع فعالیت شرکت خود را با عنوان های جزئی تر ثبت کند.
شرکت های ساختمانی دارای حوزه فعالیت گسترده می باشند که هر شرکت نیز دارای زیر مجموعه هایی است و هر زیرمجموعه جهت ارائه خدمات تخصصی فعالیت می کند. برخی از مهمترین و متداول ترین انواع شرکت ساختمانی را می توان به موارد زیر اشاره کرد:
شرکت های راه و ساختمانی
برخی از مهمترین فعالیت های این شرکت ها جهت احداث راه و ساختمان های تجاری، مسکونی، صنعتی و غیره به شرح زیر است:
- تولید و توزیع تمامی مصالح ساختمانی مانند شن، میلگرد و غیره
- ارائه مشاوره و راهکارهای اصولی جهت اجرای طرح های بزرگ و کوچک
- ارائه خدماتی از جمله خاکبرداری، پی ریزی، آسفالت کشی، محوطه سازی و دیگر اقداماتی جهت بهره برداری کامل
- ترمیم بافت فرسوده شهری و نوسازی سازه های قدیمی
- ارائه خدمات نقشه کشی و مشارکت در در ساخت انواع سازه ها
- تهیه و توزیع تمام محصولات پیش ساخته جهت ساخت آلاچیق، مبل، صندلی های بتنی و…
شرکت های تاسیساتی
این نوع شرکت ها اجرای تمام خدمات، امور مکانیکی و الکتریکی در ساختمان را بر عهده دارند، زیرا تمام ساختمان ها به اجرای برق کشی، لوله کشی های آب و غیره نیازمند هستند و جزء مهمی از ساختمان به شمار می آید؛ بنابراین برخی از خدمات مهم در این شرکت ها را می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تولید و نصب انواع سیستم های گرمایشی و سرمایشی
- انجام لوله کشی های داخل و خارج ساختمان
- ارائه خدمات لوله کشی های آب و فاضلاب
- ارائه خدمات مکانیکی و الکتریکی
- تولید و توزیع شیرآلات بهداشتی ساختمانی و انشعابات آب و فاضلاب
- تولید و توزیع انواع سیستم های هشدار دهنده و تهویه مطبوع
- ارائه تجهیزات حمل و نقل مانند پله برقی، بالابر و آسانسور
- تولید، توزیع و اجرای انواع عایق رطوبت، حرارت و صوت
۳. انواع شرکت زیباسازی شهری و فضای سبز
این نوع شرکت ها ارائه دهنده انواع خدمات ساختمانی از جمله موارد زیر می باشند:
- اجرای فضای سبز شهری
- اجرای رنگ کاری های جداول و خیابان ها
- اجرای خط کشی پارکینگ مجتمع ها
- مرمت نمای بیرونی ساختمان ها
- اجرای انواع محوطه سازی
- ارائه راهکارهای مختلف جهت نگهداری فضای سبز
۴. شرکت های معماری و دکوراسیون ساختمانی
- ارائه مشاوره جهت اجرای انواع دکوراسیون داخلی
- ارائه خدماتی از جمله نصب دکور
- بازسازی بناهای قدیمی و بافت فرسوده
- تولید و توزیع انواع تجهیزات و مصالح جهت اجرای دکوراسیون های داخلی
در دسته بندی دیگری انواع شرکت ساختمانی را به شرکت های معماری، شرکت مهندسی، شرکت مصالح ساختمانی، شرکت مدیریت ساخت و ساز و شرکتهای پیمانکاری تقسیم می کنندکه وظیفه تمام این شرکتها در مسیر طراحی و اجرای ساخت و ساز های مختلف در مقیاس های بزرگ و کوچک هستند. به نوعی شرکت های ساختمانی با وظایف مختلف هر یک بخشی از ساخت پروژه ها را بر عهده دارند که در نهایت همگی در کنار یکدیگر معنا پیدا می کند.
در ادامه هر یک از شرکت ها همراه با فعالیت ها و وظایف آنها به صورت مختصر شرح داده می شود:
شرکت های معماری
شرکت های معماری که اغلب شکل و ساختار اصلی پروژه های معماری را طراحی می کنند، شرکت های وابسته با توجه به طرح و نقشه مشخص مجموعه فعالیت های لازم را روی پروژه اجرا میکند.
شرکت های مهندسی
شرکت های مهندسی نیز علاوه بر شرکت های معماری در جهت تهیه نقشه های فنی ساختمان فعالیت دارند. اغلب شرکت های مهندسی برای پروژه های بزرگ تجاری، شهرسازی و عمرانی فعالیت می کنند تا تمامی ملاحظات نقشه از نظر شهرسازی و مسائل محیطی رعایت شده باشد. به نوعی می توان گفت کنترل همه نقش ها از نظر فنی در این شرکت ها بررسی میشود.
شرکت های مدیریت ساخت و ساز
این شرکت ها در تمامی فعالیت ها قرار دارند که شامل زیرمجموعه ای از حسابداران، مدیران پروژه، پیمانکاران اصلی و پیمانکاران قراردادی می باشد که هر یک بخشی از پروژه را نظارت می کند. همچنین مدیریت هزینه ها و زمان اجرای پروژه نیز اغلب تحت نظر شرکت های مدیریت ساخت و ساز تعیین می شود.
شرکت های پیمانکاری
ابتدا لازم است بدانیم پیمانکاری ساختمان یعنی چه؟ شخصی که صفر تا صد فعالیت های ساخت یک پروژه را برعهده می گیرد به عنوان پیمانکار معرفی می شود، در پروژههای کوچک تنها به یک پیمانکار اصلی نیاز است که طی یک قرارداد مشخصی با کارفرما به عنوان مجری اصلی اجرای پروژه و انجام فعالیت ها معرفی می شود.
در پروژه های بزرگ تر احتمال به کارگیری چند پیمانکار اصلی برای یک پروژه وجود دارد که هر یک مسئولیت بخشی از پروژه را برعهده دارند. به عنوان مثال انجام لوله کشی یا برق کشی های پروژه ساختمانی تنها به یک گروه پیمانکاری واگذار می شود که دسته بندیها متفاوت می باشد.
شرکت های مصالح ساختمانی
عمده فعالیت آنها خرید و فروش مصالح ساختمانی، تولید و توزیع مصالح است و در مواردی پخش و حمل آن را نیز بر عهده دارند؛ یکی از پرسودترین نوع شرکت های ساختمانی محسوب میشود که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با کارفرمایان پروژه در ارتباط هستند و در مواردی که پروژه های بزرگی در حال اجرا می باشد طی قرارداد های مشخصی مصالح لازم را به صورت قطعی تامین می کند و به نوعی وظیفه تامین مصالح را در برخی پروژه ها بر عهده می گیرند.
ثبت شرکت ساختمانی مسئولیت محدود بهتر است یا سهامی خاص؟
شرکت های مسئولیت محدود و سهامی خاص تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند تنها در برخی موارد دارای تفاوت های جزئی می باشند که مهمترین آنها را می توان به موارد زیر اشاره کرد:
زمان ثبت شرکت سهامی خاص میزان ۳۵ درصد سرمایه اولیه برای راه اندازی شرکت در بانک سپرده می شود و فیش واریزی آن نیز همراه مدارک به سازمان ثبت شرکت ها تحویل داده می شود، اما در رابطه با شرکت مسئولیت محدود نیازی به سپرده سرمایه اولیه نمی باشد. البته در نظر داشته باشید اگر سرمایه ها غیر نقدی باشد در شرکت سهامی خاص نیز این شرط وجود ندارد.
نکته دیگر در شرکت های سهامی اغلب دو بازرس وجود دارد که در شرکت های مسئولیت محدود چنین نیست و هیچ بازرسی در شرکت وجود ندارد تنها در صورتی به بازرس نیاز است که تعداد اعضای هیئت مدیره زیاد باشد.
شرایط ثبت شرکت ساختمانی
شرکت های ساختمانی به دو نوع شرکت مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص قابل ثبت هستند که به عنوان رایج ترین نوع شرکت ها برای امور ساختمانی، عمرانی و پیمانکاری به حساب می آیند. در مقالات مختلفی از نحوه ثبت شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود صحبت کردهایم و شرایط لازم برای هر یک از این شرکت ها را به صورت کامل شرح داده ایم اما در رابطه با ثبت انواع شرکت ساختمانی نیز لازم است شرح مختصری از ثبت این نوع شرکت ها به دو صورت سهامی خاص و مسئولیت محدود داشته باشیم.
برای ثبت شرکتهای ساختمانی مسئولیت محدود چه شرایطی لازم است؟
در شرکتهای مسئولیت محدود حداقل اعضا برای ثبت شرکت دو نفر است و کمترین میزان سرمایه نیز حداقل یک میلیون ریال معادل ۱۰۰ هزار تومان می باشد، چنین تعهد نامه ای تنظیم میشود که اعضای شرکت موظف به تامین سرمایه اولیه هستند.
برای ثبت شرکتهای ساختمانی سهامی خاص چه شرایطی لازم است؟
در صورتی که قصد دارید شرکت خود را به صورت سهامی خاص ثبت کنید لازم است شرایط زیر را در نظر داشته باشید:
در این شرکت ها حداقل اعضا برای ثبت شرکت پنج نفر می باشد، از بین این تعداد سه نفر به عنوان هیئت مدیره و دو نفر به عنوان بازرس شرکت تعیین می شود، حداقل سرمایه لازم برای راه اندازی شرکت ساختمانی در قالب سهامی خاص حداقل یک میلیون ریال معادل صد هزار تومان می باشد؛ همچنین اعضای شرکت متعهد می شوند حداقل ۳۵ درصد از سرمایه اولیه را برای راه اندازی شرکت در حساب شرکت واریز کنند.
نحوه ثبت شرکت ساختمانی
شرکت های ساختمانی نیز مانند انواع شرکت ها دارای مراحل خاصی می باشد که پس از گذراندن مجموعه ای از فعالیت های لازم و همچنین فراهم کردن مدارک برای ارائه به سازمان ها و ارگان های مختلف در نهایت به صورت رسمی ثبت شده و می تواند فعالیت خود را آغاز کند. در ادامه نحوه ثبت شرکت پیمانکاری را به صورت کامل بررسی می کنیم.
قبل از اینکه به سراغ بررسی مراحل و نحوه ثبت شرکت برویم، لازم است بدانید در صورتی که قصد ثبت شرکت در ایران یا ثبت شرکت در دبی، ثبت شرکت در اروپا یا غیره دارید می توانید صفر تا صد ثبت شرکت را به مجموعه ثبت دانا واگذار کنید، این مجموعه متشکل از کارشناسان و متخصصین هستند که می توانند در حداقل زمان ممکن و با کمترین هزینه ثبت شرکت شما را انجام دهند.
برای ثبت شرکت های ساختمانی، عمرانی ابتدا لازم است موضوع شرکت را مشخص کرده و در رابطه با نوع قالب شرکت اطلاعات لازم را به دست آورید سپس با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها اطلاعات لازم را در رابطه با اعضای شرکت و دیگر اطلاعات درخواست شده در این سامانه تکمیل نمایید.
سپس مدارک و شرایط لازم را فراهم کنید تا در حین فرایندهای ثبت شرکت مشکلی به وجود نیاید زیرا در صورت کامل نبودن مدارک پرونده شما برگشت می خورد و زمان بیشتری لازم است تا مدارک خود را مجدداً ارسال نمایید. پس بهتر است همان ابتدا قبل از شروع مراحل تمام مدارک خود را کامل نمایید.
در مرحله بعد شما نامی را به عنوان نام رسمی شرکت خود انتخاب می کنید البته اغلب توصیه می شود بین سه تا پنج نام را به عنوان نام های پیشنهادی ارائه دهید تا کارشناسان یکی از نام ها را به عنوان نام اصلی و رسمی شرکت شما انتخاب کند. انتخاب نام شرکت نیز دارای شرایط خاصی است که در ادامه نحوه انتخاب نام شرکت ساختمانی و عمرانی را نیز به صورت کامل توضیح می دهیم.
نکته مهمی که حتماً باید به آن دقت کنید انتخاب نام شرکت با انتخاب نام برند جهت ثبت برند متفاوت است برای اطلاع از صفر تا صد ثبت برند و استعلام برند نیز می توانید از مجموعه خدمات ثبت دانا استفاده کنید.
پس از تایید نام شرکت توسط سازمان ثبت شرکت ها مدارک لازم همراه با تاییدیه های دریافت شده از طریق باجه های پستی به اداره ثبت ارسال می شود و در صورتی که تمام مدارک تکمیل باشد توسط کارشناس تایید می شود و در نهایت لازم است از طریق روزنامه های رسمی و سپس کثیرالانتشار نسبت به انتشار آگهی ثبت شرکت اقدام کنید؛ پس از گذراندن تمامی این مراحل شرکت آماده راه اندازی می باشد.
بنابراین مراحل ثبت شرکت را به صورت خلاصه وار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تمامی مدارک مورد نیاز را به صورت کامل تهیه کنید.
- ۳ تا ۵ نام جهت نام شرکت انتخاب کنید و به اداره مربوطه تحویل دهید.
- کارشناسان نام های ارائه شده توسط متقاضی را بررسی می کنند و در نهایت یکی از نام ها تایید می شود.
- بررسی مدارک ارائه شده توسط کارشناسان و در صورتی که مدارک ناقص باشند تا زمان تکمیل مدارک پرونده به حالت تعلیق در می آید تغییر صورت مرحله بعدی ارجاع داده می شود.
- پرداخت تمامی هزینه ثبت شرکت و ارائه تمامی فیش های واریزی همراه با مدارک مورد نیاز
- چاپ آگهی ثبت شرکت در روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار
- و درنهایت پس از از مراجعه متقاضی به سازمان ثبت شرکتها، فعالیت های شرکت به صورت رسمی آغاز می شود.
همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم اغلب شرکت های ساختمانی در قالب ثبت شرکت سهامی خاص و ثبت شرکت مسئولیت محدود انجام می شوند اما مراحل این نوع شرکت ها در هر قالبی اغلب مشابه یکدیگر است و روال آن به همان ترتیبی است که پیش تر به آن اشاره کردیم. تفاوت های آن اغلب به صورت جزئی و در نوع شرکت ثبت شده است. در صورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید می توانید جهت ثبت انواع شرکت ها با کارشناسان مجموعه ثبت دانا تماس بگیرید.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت ساختمانی سهامی خاص
- ارائه تمامی مدارک شناسایی افراد و اعضای شرکت اعم از شناسنامه، کارت ملی
- ارائه گواهی تایید موضوع شرکت که پیش تر انتخاب شده است.
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای اعضای شرکت، مدیران و بازرسین
- ارائه اساسنامه شرکت که به امضای تمام اعضای شرکت رسیده است.
- ارائه اظهارنامه شرکت همراه با امضای تمام اعضای شرکت
- تنظیم و ارائه صورتجلسه مجمع
- تنظیم و ارائه صورتجلسه هیئت مدیره
- ارائه مجوز ثبت شرکت در صورتی که موضوع شرکت شما نیاز به دریافت مجوز دارد.
- ارائه تعهد نامه ای مبنی بر عدم اشتغال مدیر شرکت در دیگر ارگان های دولتی
- ارائه فیش بانکی مبنی بر واریز سرمایه اولیه شرکت
- ارائه آدرس دقیق محل شرکت
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت ساختمانی مسئولیت محدود
- ارائه تمامی مدارک شناسایی و هویتی اعضای شرکت
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای تمام اعضای شرکت
- ارائه اساسنامه شرکت به امضای تمام اعضا رسیده است
- ارائه فرم تقاضانامه، شرکت نامه و صورتجلسه مجمع عمومی شرکت
- ارائه مجوز ثبت شرکت در صورتی که موضوع شرکت شما نیاز به دریافت مجوز دارد
- ارائه فرم تعهدنامه معنی بر عدم فعالیت مدیران شرکت در ارگان های دولتی
هنگام ثبت شرکت حتما توجه کنید آورده های غیر نقدی هریک از شرکای شرکت تقویم شده (تقویم آورده های غیرنقدی شرکای شرکت) و توسط کارشناس رسمی دادگستری نیز تایید شود.
مزایای ثبت شرکت ساختمانی
با ثبت شرکت ساختمانی و عمرانی می توانید از حمایت های مالی و تسهیلات ویژه در نظر گرفته شده برای شرکت ها استفاده کنید و تمامی امور تجاری و غیر تجاری خود را به شکل رسمی و قانونی انجام دهید. از جمله مهمترین مزایای ثبت شرکت می توان به بالا رفتن اعتماد مشتریان نسبت به فعالیت های شرکت و همچنین جلب مشتری اشاره کرد.
همانطور که اشاره شد برخی از از مهمترین مزایا نیز استفاده از تسهیلاتی همچون دریافت وام، امکان حضور در مناقصه و مزایده، تنظیم قرارداد های رسمی بین شرکت ها، عدم سوء استفاده افراد سودجو از نام و برند شما و… از جمله مواردی است که می تواند افراد فعال در این زمینه را به راه اندازی شرکت ساختمانی، پیمانکاری و عمرانی تشویق کند.
بنابراین در صورتی که شما نیز در حال فعالیت در این زمینه هستید بهتر است در اولین زمان ممکن شرکت خود را به ثبت برسانید؛ همچنین جهت انواع ثبت برند خود اقدام نمایید، ثبت انواع شرکت ها در هر زمینهای که در حال فعالیت هستید علاوه بر قانونی کردن فعالیت های شما می تواند تا حد زیادی در رشد و پیشرفت کسب و کار شما تاثیر گذار باشد.
جهت ثبت شرکت یا استعلام برند می توانید از مجموعه خدمات ثبت دانا استفاده کنید زیرا این مجموعه از کارشناسان با تجربه ای تشکیل شده است که پس از سال ها فعالیت در این زمینه و ثبت شرکت در تهران و شهرستان ها این امکان را فراهم کرده تا شرکت مورد نظر خود را در کوتاه ترین زمان ممکن به ثبت برسانید؛ بنابراین جهت دریافت خدمات و مشاوره با کارشناسان مجموعه می توانید از طریق راه های ارتباطی مشخص شده اقدام نمایید.
هزینه ثبت شرکت های ساختمانی و عمرانی
مجموعه ثبت دانا همواره در تلاش است تا تمامی افرادی که به خدمات ثبت شرکت، ثبت برند و مواردی از این قبیل نیاز دارند؛ بتوانند با حداقل هزینه خدمات خود را دریافت کنند اما در نظر داشته باشید که فرایند ثبت شرکت متناسب با شرایط و نیازهای متقاضی و حوزه فعالیت مورد نظر متفاوت است، بنابراین نمی توان قیمت مشخص و معینی را قبل از دریافت اطلاعات در اختیار متقاضی قرار دهیم.
پس هزینه ثبت شرکت در زمینه ساختمانی، عمرانی یا پیمانکاری با توجه به خدمات ارائه شده به مشتری مشخص می شود؛ جهت اطلاع از قیمت ثبت شرکت به صورت دقیق میتوانید اطلاعات خود را برای کارشناسان مجموعه ثبت دانا ارسال کنید تا از قیمت نهایی ثبت شرکت به صورت دقیق مطلع شوید.
انتخاب نام برای شرکت ساختمانی
انتخاب نام از جمله موارد مهمی است که برخی افراد با چالش مواجه هستند؛ اولین نکته برای انتخاب نام عدم تکراری بودن آن است است به این معنا که پیش از شما شرکت یا شخصی این نام را برای کسب و کار خود را ثبت نکرده باشد البته توجه کنید پس از ثبت نام شرکت این امکان وجود دارد که دیگر شرکت ها نام مشابه نام شما را انتخاب نماید اما پس از ثبت برند نام شرکت شما به عنوان یک برند ثبت شده به حساب می آید که هیچ شرکت دیگری قادر به سوء استفاده یا کپی کردن آن نمی باشد.
برخی از مهمترین نکات برای انتخاب نام شرکت ساختمانی نیز به شرح زیر است:
- نام انتخاب شده فارسی و پر معنا باشد.
- حداقل سه سیلابی باشد.
- نام خاصی انتخاب شده باشد.
- از انتخاب نام هایی که دارای معنا و مفهوم کلی هستند خودداری کنید.
- نام شرکت متناسب با نوع فعالیت شرکت انتخاب شود.
- نام افراد معروف مانند شعرا و غیره خودداری کنید.
کلام آخر
در هر زمینه ای که در حال فعالیت هستید با ثبت شرکت می توانید کسب و کار خود را ارتقا دهید زیرا ثبت انواع شرکت ها دارای مزایای بسیار زیادی است و امکان استفاده از تسهیلات زیادی در جامعه را برای شما فراهم می کند؛ بنابراین در این مقاله تلاش شد تا نحوه ثبت شرکت ساختمانی معنی همراه با مزایای ثبت شرکت های ساختمانی، پیمانکاری عمرانی را به صورت کامل شرح دهیم.
در صورتی که هرگونه ابهام و سوالی در رابطه با قیمت ثبت شرکت، اطلاع از زمان ثبت شرکت، انحلال ثبت شرکت و… دارید میتوانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ثبت دانا در تماس باشید.
سوالات متداول
برای ثبت شرکت ساختمانی و انتخاب موضوع فعالیت شرکت کدام نوع قالب شرکت مناسب است؟
- در اغلب موارد شرکت های ساختمانی به صورت شرکت سهامی خاص خواص یا شرکت مسئولیت محدود ثبت می شوند.
شرکت های ساختمانی در چه زمینه هایی فعالیت دارند؟
- شرکت های ساختمانی در تمامی امور مربوط به ساخت و ساز ساختمان ها در مقیاس کوچک و بزرگ از طراحی تا اجرای دکوراسیون های داخلی فعالیت دارند.
آیا ثبت شرکت ساختمانی در تهران درآمد بالایی دارد؟
- با توجه به اینکه تهران به عنوان کلانشهر و پایتخت ایران محسوب می شود، بنابراین میزان ساخت و ساز در این شهر بسیار زیاد است پس با ثبت شرکت ساختمانی با موضوع فعالیت مناسب می توانید درآمد خوبی را کسب کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!