لینک به: تماس با ما
مشاوران ما آماده ارایه مشاوره به شما میباشند
کلیه فعالیتهای ثبت شرکت و ثبت برند
ثبت دانا ثبتی آشنا و بی همتا
© 2015 ثبت دانا
شرکت های دانش بنیان با هدف استفاده از علم در جهت ایجاد درآمد و تولید ثروت تشکیل می شوند. این شرکت ها اغلب در میان اعضای علمی و فرهیخته دانشگاهی شکل می گیرد که دارای علم و دانش بالایی هستند و توانسته اند طی سالیان زیادی بر روی تحقیقات و موضوعات مورد نظر خود متمرکز شوند تا در نهایت با استفاده از ایده جدید و اختراع خود در جهت درآمدزایی و گسترش علم استفاده کنند.
یکی از نیازهای اولیه برای ثبت این گونه شرکت ها داشتن اختراع می باشد که در جهت تولید و وارد کردن آن به چرخه صنعت نیاز به ثبت شرکت دانش بنیان می باشد تا اختراع خود را تجاری سازی کرده و در این زمینه فعالیت خود را آغاز کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا با صفر تا صد ثبت این نوع شرکت ها و مراحل آن آشنا شوید.
ابتدا ذکر این نکته ضروری است که این نوع شرکت ها یک شرکت مجزا و بصورت مستقیم با قالب مشخص برای ثبت نمی باشد بلکه ابتدا لازم است یک شرکت عادی به ثبت برسد تا در ادامه …
گام اول، همانطور که اشاره شد ابتدا لازم است تا شرکت بصورت عادی و همانند شرکت های معمولی به صورت خصوصی و یا تعاونی ثبت شود که جهت آشنایی با ثبت شرکت های متفاوت می توانید از مقالات ثبت شرکت سهامی خاص و ثبت شرکت مسئوولیت محدود بر روی سایت استفاده کنید تا با انواع مختلف ثبت شرکت آشنا شوید.
گام دوم، در گام بعدی به سراغ شرکت دانش بنیان و ثبت آن می رویم به این صورت که ابتدا لازم است متقاضی از طریق آدرس www.daneshbonyan.ir درخواست خود را ثبت کرده و طی مدت زمان مشخصی درخواست آن ها بررسی شود و در صورتی که بتوانند شرکت خود را به دانش بنیان تبدیل کنند به تبع مزایای زیادی جهت حمایت و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان وجود دارد که از آن برخوردار می شوند.
در ادامه آن دسته از شرکت ها و موسساتی که قوانین و شرایط لازم جهت یک شرکت دانش بنیان را داشته باشند پس از بررسی ها و ارزیابی هایی از سوی کارگروه های متفاوت در نهایت پس از تایید به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی شده تا با ارائه طرح مورد نظر خود بتوانند تسهیلاتی که برای این دسته افراد در نظر گرفته شده را استفاده نمایند.
افراد متقاضی جهت ثبت درخواست خود لازم است تا فرم ها مخصوصی را که در سامانه شرکت های دانش بنیان موجود است، تکمیل و ارائه نمایند و مدت زمانی که جهت رسیدگی به طرح ها طول می کشد تا تمامی موارد طرح و مدارک مورد نیاز بررسی شده و در نهایت دانش بنیان شدن موسسه و یا شرکت تایید یا رد شوند حدودا دو ماه زمان می برد.
ابتدا لازم به ذکر است داشتن حداقل دو مورد از موارد و شاخص های زیر برای دو سوم از اشخاص و اعضای هیئت مدیره در شرکت ضروری می باشد.
در ادامه علاوه بر شرایط و شاخص های عمومی هر شرکتی موظف است تا شرایط اختصاصی را نیز در میان اعضا و همچنین شرایط شرکت خود بررسی کرده تا بتواند در ادامه به گام های بعدی صعود کند.
پسازآنکه شرکت مورد نظر را در قالب یکی از شرکت های یاد شده ثبت کردیم آنگاه نیاز است تا جهت دریافت مجوز دانش بنیان خدمات با ویژگی های خاصی ارائه شود تا توسط آن ها شرکت ارزیابی شود، این شرایط را به موارد زیر می توان اشاره کرد:
سطح فناوری، در این سطح کالای مورد نظر قابل کپی برداری نباشد و به نحوی این مساله پوشش داده شود که شرکت های رقیب به راحتی نتوانند مورد مشابه با محصول را بسازند.
تولید محصول بوسیله مطالعه و تحقیق های زیادی در این زمینه توسط اعضای متخصص شرکت انجام شده باشد و کالای ارائه شده دارای ویژگی های خاصی و امکانات قابل توجهی باشند.
سطح تولید، تمامی کالاهایی که ارائه می شود در حالت تولید بوده و یا در کمترین حالت نمونه آزمایشگاهی جهت بررسی باشد و همچنین ضروری است تا تمامی خدمات اسناد فروش داشته باشند.
طراحی مبتنی بر تحقیق، جهت ثبت شرکت های دانش بنیان ارائه خدمات و یا طراحی محصولات بر اساس طراحی داخلی یا انتقال فناوری و بوجود آمدن تغییرات بزرگ و یا مهندسی معکوس انجام می گیرد و همچنین می تواند ترکیبی از روش های یاد شده باشد.
با توجه به آنچه در تمامی مقالات شرکت آموختیم هر شرکتی با توجه به نوع آن دارای محدودیت ها و حداقل و حداکثرهایی جهت تعداد اعضای آن می باشند، از این رو برای شرکت دانش بنیان و ثبت آن با توجه به آن چه پیش تر توضیح داده شد ابتدا لازم است تا یک شرکت سهامی خاص و یا مسئولیت محدود را ثبت کرده که هر یک از این شرکت ها دارای حداقل های مخصوص به خود هستند.
نکته: با توجه به آنکه مطالبی که تا کنون به توضیح آن پرداختیم و شما نیز به راحتی تمام آن را مطالعه کردید اما ثبت شرکت در واقعیت کمی با تئوری ها فرق دارد و از این جهت که در طی مراحل ثبت با چالش هایی روبرو می شوید که اگر در این زمینه متخصص نباشید قطعا پروسه بسیار طولانی می شود زیرا زمان و وقت زیادی برای حل چالش ها و مشکلات لازم است.
اما جهت حل این مشکلات با سرعت بالا و همچنین دریافت امتیازات و ثبت این نوع شرکت ها می توانید از طریق افراد کارشناس و متخصص در این زمینه اقدام کنید، زیرا این افراد علاوه بر دانش بالا در این زمینه تجربه ثبت شرکت های زیادی داشته و از این رو با چالش های این مسیر آشنا هستند و در این شرایط بهترین روش را به کار می گیرند تا در نهایت در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین میزان هزینه بتوان شرکت مورد نظر خود را به ثبت برسانیم.
کلام آخر
اگر به دنبال ثبت شرکت دانش بنیان هستید در مرحله اول یکی از انواع شرکت ها ی تجاری را ثبت کرده و سپس به دنبال ثبت شرکت دانش بنیان بروید و مجوزهای لازم را برای آن دریافت کنید زیرا به صورت مستقیم ایجاد و ثبت شرکت دانش بنیان امکان پذیر نمی باشد.
با توجه به این که در این مقاله تمامی مراحل و نیازمندی های ثبت این نوع شرکت ها توضیح داده شد اما در صورت نداشتن وقت کافی برای انجام صحیح روال کار می توانید از طریق کارشناسان و افراد مجرب در این زمینه شرکت مورد نظر خود را ثبت کنید تا در آینده نیز هیچ مشکل و دردسری فعالیت های شرکت را تهدید نکند.